Logo – Nordic night in nature

Stor fotokonkurranse under #nattinaturen – vinn telt fra Fjällräven!

Bli med på #nattinaturen og del ditt beste bilde med oss! Alle som deltar i fotokonkurransen er med i trekningen av flotte premier.

Under #nattinaturen inviteres hele Norge til å ta en natt ute i det fri. Vi håper at du også vil være med lørdag 3. september!

Deler du ditt beste bilde fra kvelden på Instagram eller Facebook med emneknaggen #nattinaturen, blir du også med i vår store fotokonkurranse, der hovedpremien er et telt fra Fjällräven.

Vilkår og betingelser for konkurransen

Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «natt i naturen», og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt 3. – 4. september  2022 – og må være publisert innen utgangen av mandag 6. september. Vinnerne offentliggjøres på Norsk Friluftsliv sin Facebook og Instagram kort tid etter.

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er paraplyorganisasjonen  for 17 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Foto øverst: Gorn Gunleiksrud, foto nederst: Yvonne Michalsen

Del denne artikkelenRelevante nyheter

Bilde er ikke valgt.

Dissemination tools Nordic Night in Nature

The Nordic longstanding tradition of spending a lot of time in nature all year round binds the population in Sweden, Denmark, Finland, and Norway together. To celebrate that tradition, we created Nordic Nigh...

Bli med på Kom deg ut-dagen!

Under den første søndagen i Friluftslivets uke, 4. september, arrangerer DNT Kom deg ut-dagen. Dette er Norges nasjonale turdag, med arrangementer over hele landet. DNT inviterer til turer og aktiviteter i...

Bli med å ta en Tur med mening!

Har du en sti, en skog eller et friluftsområde i nærheten av deg som trenger litt kjærlighet? Tur med mening er en dugnad for naturen, hvor hele Norge oppfordres til å ta en tur ut og gjøre en innsats som...